Zorggroep Stad en Ommeland

Betrokken, betrouwbaar en in de buurt

Zorggroep Stad en Ommeland biedt begeleiding vanuit de Wet Maatschappelijke Ondersteuning (WMO), Wet Langdurige Zorg (WLZ), de Jeugdwet en vanuit de Wet Forensische Zorg. Zorggroep Stad en Ommeland is deskundig in het bieden van begeleiding aan mensen met een complexe en meervoudige problematiek. Vaak gaat de problematiek gepaard met een verstandelijke beperking en/of ernstige gedragsproblemen. Ook is Zorggroep stad en Ommeland gespecialiseerd in het bieden van begeleiding aan Zorg-mijders en veelplegers. Daarnaast biedt Stad en Ommeland arbeidsre-integratietrajecten aan en sinds maart 2015 curatieve behandeling vanuit de zorgverzekeringwet.

Wij maken het verschil door op een ‘confronterende’ doch respectvolle en inspirerende wijze mensen in beweging te zetten en ze te wijzen op hun eigen verantwoordelijkheden. Zodat de cliënt begrijpt, ervaart en voelt wat zelfredzaamheid inhoudt. Daarbij de doelen en het plezier in het leven van de cliënt in het vizier houdend.

Zorggroep Stad en Ommeland staat voor betrokken en betrouwbare zorgverlening. Doordat onze begeleiders oprecht betrokken zijn, voelt u zich niet als een nummer behandeld. Wij vinden het erg belangrijk dat u zich op uw gemak voelt bij onze begeleiders. Zeker als ze bij u thuis over de vloer komen. Als we zeggen dat onze zorgverlening laagdrempelig zou zijn, krijgt u mogelijk het idee dat u bij ons de drempel over moet om de zorg te krijgen. U hoeft niet naar ons te komen, wij zijn altijd in de buurt en komen graag bij u langs.

Zorggroep Stad en Ommeland wordt door ketenpartners gewaardeerd om het feit dat er niet wordt gewerkt met contra-indicaties en dat er, indien gewenst, dezelfde dag nog iemand van ons langskomt. Onze begeleiders zijn erg toegankelijk door een informele stijl van begeleiden. Vooral daar waar wij ingeschakeld worden in verband met overlast, is het fijn dat betrokkenen ervaren dat er direct wat gebeurt en niet gewacht wordt tot problemen verder escaleren.

Wij bieden de volgende hulpverlening:

Dagbesteding  Hulp bij het vinden van werk  Beschermd wonen  Zelfstandig wonen  Ambulante hulpverlening 

Aanvullende voorwaarden

Cliënt is ouder dan 18 jaar

Contact

Capellastraat 3
9742 LJ Groningen
info@zinso.nl
Website
050 – 744 03 00
LinkedIn
Twitter

Maandag t/m vrijdag van 09.00 - 17.00 uur

Kaart